Forever PropolisForever Propolis

Dupa cum probabil multi dintre noi am auzit de mai multe ori rolul albinelor in vitalitatea omului, poate sau chiar sigur fara ei nu ar exista viata omului, in general viata pe acest glob minunat, pe acest glob albastru ce se numeste Pamant. Unde omul din zua de azi a facut multe lucruri neiertate, nadorite impotriva vietii altora, vietii acestei planete si in primul rand este cel mai mare inamic al sau.

De aceea consider un lucru foarte important, mentinerea sanatatii inainte de orice. armonie, bucurie, fericire in familii in loc de violenta domestica. Deci oameni buni avem mare nevoie , mai ales in aceste clipe sa tinem sanatatea la performanta inalta. Acest lucru este cel mai usor daca eliminam stresul din viata nostra, incercam sa ne oprim sis a ne ocupam cu lucruri cu adevarat de folos.

Cuam ar fi cresterea imunitatii, atat a corpului, cat si a sufletului, a mintelui.

Ce este in acest moment in mana noastra nu este altceva decat minunata noastra aliment cum este Forever Propolis. Deci este ceva extraordinar, este foarte bun in lupta organismului impotriva agentilor externi, a factorilori toxic a inamicilor cu care zi cu zi organismal trebuie sa se lupte.

Deci mentinerea in forma a imunitatii se poate face cu ajutorul acestui medicament folosit inca din antichitate care se incadreaza in categoria forever produse apicole.

Cum putem obtine propolis de la albine , aveti aceasta intrebare , ce face zgomot tot timpul. Eu asi raspunde ca exista diferite cai pentru acesta . Se poate obtine direct de pe pereţii stupului răzuindu-l pe acesta. O alta metoda pe care folosesc albinarii este folosirea direct unui colector special in care albinele incearca sa astupe gaurile sa nu simte curentul. Astfel albinele sunt stimulate sa stranga cat mai multi din aceste substante minunate, ce au miros deosebit de dulce amarui. Are un aspect specific, cel cu eficacitate mare este fara luciu si contine o cantitate excelenta.

Un comentariu la „Forever Propolis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *