orteză corectoare de statică a picioruluiorteză corectoare de statică a piciorului

O orteză corectoare de statică a piciorului poate fi suport ortopedic, susținători plantari, talonete și toate sunt dispozitive medicale confecționate cu scop de corectoare de statică a piciorului. Orteza corectoare de statică a piciorului are rolul de a amortiza șocul în timpul mersului, de a oferi un confort sporit, iar utilizarea lor este recomandată în patologii, ca: pinten calcanean, fasciită plantară, metatarsalgii. De regulă sunt confecționate din silicon.
Când vorbim de o diformitate mai complexă a piciorului, și tratamentul diformității trebuie să fie complex. În acest caz, orteza corectoare de statică a piciorului individualizată se confecționează după forma și nevoia pacientului după un mulaj prealabil. Aceasta este realizată de către un specialist ortezist-protezist. Orteza corectoare de statică a piciorului indiviualizată are funcția de a redistribui uniform presiunea pe suprafața plantară, de a corecta diformitățiile piciorului și de a asigura un confort sporit.

Toate talonetele care nu sunt confecționate după un mulaj prealabil intră tot în categoria de orteză corectoare de statică a piciorului. Aceste talonete sunt standardizate și confecționate după mărimea încălțămintelor din plută sintetică. Talonetele asigură în mod optim susţinerea şi corecţia modificărilor statice, precum: picior plat, prăbuşirea bolţii plantare longitudinale sau transversale.
Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru www.atomedicalvest.ro sau întrebați specialiștii noștri din magazine. Contactați-ne cu încredere, avem relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate!

2 comentarii la „Ce produse include categoria de orteză corectoare de statică a piciorului?”
  1. Fullhdfilmizle ile Full HD film izle deneyimi sizlerle! Türkçe dublaj ve Altyazı arşivimizle 1080p kalite kesintisiz film izleme sitesinin tadını çıkar! Royce Mussen

  2. Fullhdfilmizlesene ile en yeni vizyon filmler Full HD ve ücretsiz film sizlerle. Orijinal film arşivimizle en kaliteli film izle fırsatı sunuyoruz. Willard Shellenberger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *